Egyszerű pecsenye recept

Hozzávalók:
- 25 dkg sertéstarja
- 4 dkg császárszalonna
Páchoz:
- 1 kávéskanál mustár
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- 1 kávéskanál ketchup
- 1 evőkanál sertészsír
- 1 kávéskanál csemege pirospaprika
Köret:
- 30 dkg hasábburgonya
- 10 dkg ecetes gyöngyhagyma
- 10 dkg csemege uborka
Burgonya sütéshez:
- szükség szerint étolaj
Elkészítése:
A pác hozzávalóit összekeverem és a tarjaszeleteket beleforgatom (nem klopfolom ki) és 3-4 órára hűtőbe rakom.
A császárszalonnát sűrűn bevagdalom, majd 1 evőkanál zsíron megsütöm. A visszamaradt zsiradékon a tarja szeleteket készre sütöm.
A megsült húst a hasábburgonyával, ecetes gyöngyhagymával, csemege uborkával és kakastaréjra hajtott császárszalonnával tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »