Egyszerű batyus finomság recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg lapocka
- 10 db burgonya
- 4 fej vöröshagyma
- 10 db gomba
- 3 vastagabb szelet füstölt szalonna
- ízlés szerint erős zöldpaprika
- 6-8 levél bazsalikom
- 3 vastagabb szelet trappista sajt
- ízlés szerint vegeta
- ízlés szerint fehér bors
- ízlés szerint kakukkfű
Elkészítése:
A húst és a szalonnát apróra vágjuk, a burgonyát felszeleteljük, a hagymát negyedeljük.
Alufólia darabokat helyezünk egy tepsire (lehetőleg 2-3 darabot tegyünk egymásra), erre jön a szalonna, majd a karikázott burgonya, hagyma, gomba, fűszerek, paprika, hús és szalonna.
A fóliát légmentesen lezárjuk. A batyukat tepsibe tesszük és 250 fokra elmelegített sütőben, 200 fokra levéve a hőmérsékletet kb 90 percig sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.