Egyszerű batyus finomság recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg lapocka
- 10 db burgonya
- 4 fej vöröshagyma
- 10 db gomba
- 3 vastagabb szelet füstölt szalonna
- ízlés szerint erős zöldpaprika
- 6-8 levél bazsalikom
- 3 vastagabb szelet trappista sajt
- ízlés szerint vegeta
- ízlés szerint fehér bors
- ízlés szerint kakukkfű
Elkészítése:
A húst és a szalonnát apróra vágjuk, a burgonyát felszeleteljük, a hagymát negyedeljük.
Alufólia darabokat helyezünk egy tepsire (lehetőleg 2-3 darabot tegyünk egymásra), erre jön a szalonna, majd a karikázott burgonya, hagyma, gomba, fűszerek, paprika, hús és szalonna.
A fóliát légmentesen lezárjuk. A batyukat tepsibe tesszük és 250 fokra elmelegített sütőben, 200 fokra levéve a hőmérsékletet kb 90 percig sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »