Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Egyszerű batyus finomság recept

Egyszerű batyus finomság
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg lapocka
    • 10 db burgonya
    • 4 fej vöröshagyma
    • 10 db gomba
    • 3 vastagabb szelet füstölt szalonna
    • ízlés szerint erős zöldpaprika
    • 6-8 levél bazsalikom
    • 3 vastagabb szelet trappista sajt
    • ízlés szerint vegeta
    • ízlés szerint fehér bors
    • ízlés szerint kakukkfű

    Elkészítése:

    A húst és a szalonnát apróra vágjuk, a burgonyát felszeleteljük, a hagymát negyedeljük.

    Alufólia darabokat helyezünk egy tepsire (lehetőleg 2-3 darabot tegyünk egymásra), erre jön a szalonna, majd a karikázott burgonya, hagyma, gomba, fűszerek, paprika, hús és szalonna.

    A fóliát légmentesen lezárjuk. A batyukat tepsibe tesszük és 250 fokra elmelegített sütőben, 200 fokra levéve a hőmérsékletet kb 90 percig sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá