Egyszerű batyus finomság recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg lapocka
- 10 db burgonya
- 4 fej vöröshagyma
- 10 db gomba
- 3 vastagabb szelet füstölt szalonna
- ízlés szerint erős zöldpaprika
- 6-8 levél bazsalikom
- 3 vastagabb szelet trappista sajt
- ízlés szerint vegeta
- ízlés szerint fehér bors
- ízlés szerint kakukkfű
Elkészítése:
A húst és a szalonnát apróra vágjuk, a burgonyát felszeleteljük, a hagymát negyedeljük.
Alufólia darabokat helyezünk egy tepsire (lehetőleg 2-3 darabot tegyünk egymásra), erre jön a szalonna, majd a karikázott burgonya, hagyma, gomba, fűszerek, paprika, hús és szalonna.
A fóliát légmentesen lezárjuk. A batyukat tepsibe tesszük és 250 fokra elmelegített sütőben, 200 fokra levéve a hőmérsékletet kb 90 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »