Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Debreceni töltött karaj recept

Debreceni töltött karaj
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 1 kg sertés rövidkaraj
    • 250 g kolbász (füstölt)
    • 1 közepes paradicsom
    • 1 közepes paprika
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint (őrölt)
    • 1 kk fűszerpaprika
    • 3 ek napraforgó olaj
    • 0,5 dl víz

    Elkészítése:

    A hús közepébe hosszában lyukat szúrunk. Ebbe beledugjuk a kolbászt. Minden oldalát átdörzsöljük sóval, borssal és egy kevés pirospaprikával.

    Egy tepsibe kevés olajat tesszük, beleöntünk fél dl vizet. Beletesszük a húst. Melléhelyezzük a paprikát és a paradicsomot. Letakarjuk, majd 180 fokon puhára pároljuk. Ha már megpuhult levesszük róla a fóliát és szép pirosra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá