Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Darált húsos párizsi szelet recept

Darált húsos párizsi szelet
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 70 dkg lapocka(darálva)
    • 2 szelet szikkadt kenyér vízben áztatva,kifacsarva
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 kisebb vörös hagyma reszelve
    • 3 gerezd zúzott fokhagyma
    • 1 kk piros porpaprika
    • ízlés szerint só és bors

    A panírozáshoz:

    • 15 dkg liszt
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 ek tej
    • pici só

    A sütéshez:

    • 7 dl étolaj

    Elkészítése:

    darált húst a többi hozzávalókkal alaposan összegyúrjuk. Veszünk a masszából egy jó maréknyit és a tenyerünkön ellapítjuk.

    Lisztbe, majd felvert tojás, tej és só keverékébe, majd újból lisztbe forgatjuk.

    Fedő alatt felhevített étolajban kisütjük.

    Nagyon finom lett, burgonyapürével, fejes salátával fogyasztottuk.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá