Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemájjal töltött dagadó recept

Csirkemájjal töltött dagadó
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg sertésdagadó
    • 3 db főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 db nyers  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg csirkemáj
    • 2 db szikkadt zsemle
    • őrölt fekete bors
    • majoránna
    • petrezselyemzöld
    • kevés tej

    Elkészítése:
    A zsemlét tejbe áztatjuk. A májat, főtt tojást, petrezselyemzöldet felaprítjuk. A zsemléket jól kinyomkodjuk és hozzáadjuk az apróra vágott keverékhez. 1 nyers tojást beleteszünk, majd ízlés szerint fűszerezzük. A dagadóba lyukat vágunk és megtöltjük a töltelékkel. Hústűvel rögzítjük.
    Egy tepsit kiolajozunk, a húst belefektetjük, majd fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel. 1 dl vizet öntünk alá, alufóliával letakarva 1 óra alatt készre sütjük. Ha megsült, az alufóliát eltávolítjuk és még 5-10 percig szép pirosra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá