Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bundás hús recept

Bundás hús
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg sertéshús
    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 kávéskanál só
    • bors ízlés szerint
    • 1 kk majoranna
    • 1 teáskanál mustár
    • 1 teáskanál paprikakrém
    • 1 ek ketchup
    • 2 ek napraforgó olaj
    • 3 gerezd fokhagyma
    • Sütőzsiradék
    • 5 dl napraforgó olaj

    Elkészítése:

    Hozzávalókat (a hús kivételével) jól kikeverjük.

    A húst felszeleteljük, vékonyra kiverjük, és a mártásba rakjuk.

    Hűtőbe tesszük éjszakára.

    Másnap forró olajban kisütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá