Bundás hús

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéshús
  • 4 db tojás
  • 2 kávéskanál só
  • bors ízlés szerint
  • 1 kk majoranna
  • 1 teáskanál mustár
  • 1 teáskanál paprikakrém
  • 1 ek ketchup
  • 2 ek napraforgó olaj
  • 3 gerezd fokhagyma
  • Sütőzsiradék
  • 5 dl napraforgó olaj

Elkészítése:

Hozzávalókat (a hús kivételével) jól kikeverjük.

A húst felszeleteljük, vékonyra kiverjük, és a mártásba rakjuk.

Hűtőbe tesszük éjszakára.

Másnap forró olajban kisütjük.