Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Brüsszeli sertéscomb recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg sertéscomb
    • 2 evőkanál olaj
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 kis fej zeller
    • 1 gerezd fokhagyma
    • 1 kis szál póréhagyma
    • 1 pohár vörösbor
    • 1 evőkanál liszt
    • pirospaprika
    • majoránna

    Elkészítés:
    A combot tekercs alakúra formázzuk, és zsineggel átkötjük, hogy az alakját megtartsa. Majoránnában, pirospaprikában megforgatjuk, és megsózzuk. A forró olajba fektetjük, az apróra vágott hagymát mellédobjuk, és a húst forgatva, együtt pirítjuk. Végül a többi hozzávalót is beletesszük, a borral felengedjük, és lefedve puhára pároljuk, A húst kivesszük, a zsineget leszedjük, és a pecsenyét felszeleteljük. A levét a liszttel besűrítjük, és átszűrve a tálra rakott sültre öntjük. Burgonyafánk a legjobb hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá