Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Brassói aprópecsenye – a miénk recept

Brassói aprópecsenye – a miénk
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg sertéscomb
    • 3 darab vöröshagyma
    • 5 gerezd fokhagyma
    • 100 g füstölt szalonna
    • 350 ml paradicsomszósz
    • bors
    • majoránna
    • 2 darab leveskocka

    Elkészítése:

    Vágjuk kockára a húst, szalonnát, vöröshagymát. Egy nagyobb lábasban zsírjára sütjük a szalonnát, a hagymát üvegesre pirítjuk és hozzáadjuk a húst.

    A húst fehéredésig pörköljük majd hozzátesszük a préselt fokhagymát. Egyet forralunk rajta, hozzátesszük a paradicsomszószt. Ha kevés a lé, felöntjük egy kis vízzel, majd hozzáadjuk a leveskockákat.

    Megsózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával és lassú tűzön készre főzzük. Sült krumplival tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá