Borsos, mustáros szűzpecsenye recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- sertés szűzpecsenye
- kevés só
- frissen őrölt bors
- mustár
- étolaj
Elkészítése:
A húst megsózom, megborsozom, megkenem mustárral, majd étolajjal leöntve, egy napig hűtőben érlelem.
Kevés vizet öntve alá, végig fólia alatt sütöm 180 fokon, 2 órán át.
Szeletelni csak hidegen érdemes, mert a még meleg hús széteshet!
Tipp: A sütőtálban maradt léből, száraz fehér, vagy rozé borral, tejszínnel, kevés citromlével, kitűnő mártást készíthetünk a sült mellé.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.