Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Borsos, mustáros szűzpecsenye recept

Borsos, mustáros szűzpecsenye
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • sertés szűzpecsenye
    • kevés só
    • frissen őrölt bors
    • mustár
    • étolaj

    Elkészítése:

    A húst megsózom, megborsozom, megkenem mustárral, majd étolajjal leöntve, egy napig hűtőben érlelem.

    Kevés vizet öntve alá, végig fólia alatt sütöm 180 fokon, 2 órán át.

    Szeletelni csak hidegen érdemes, mert a még meleg hús széteshet!

    Tipp: A sütőtálban maradt léből, száraz fehér, vagy rozé borral, tejszínnel, kevés citromlével, kitűnő mártást készíthetünk a sült mellé.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá