Bőrös malacsült recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1,5 kg körüli bőrös malachús
- só, bors, majoránna, kakukkfű
- 2 ek mustár
- zsír
- 1 fej fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- sör
Elkészítése:
A húst a bőrös oldalán keresztben és hosszában beirdaljuk, sóval, borssal, mustárral, majoránnával, kakukkfűvel jól bedörzsöljük mindenhol és lefóliázva éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap kizsírozott tepsibe rakjuk, bőrös felével felfelé, a felszeletelt vöröshagymával és a fokhagymagerezdekkel együtt. Kevés vizet öntünk alá, majd kb 170 fokon 1,5 órán keresztül sütjük alufólia alatt.
Ezután fóliát levesszük, a sütőlébe beleöntünk kb 1 dl sört, a sütőzsiradékból tálkába teszünk 3-4 evőkanálnyit, adunk hozzá még sört, kenőecsetet használva ezzel kenegetjük a húst. A hőfokot emeljük fel 190 fokra, amíg készre nem sül.
Krumplipürével kínáljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »