Alma-hagyma ágyon sült vajas tarja recept
Hozzávalók:
- 6-8 gerezd fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 5 db közepes alma
- só
- bors
- ízlés szerint friss fűszerek
- 5 dkg vaj
Körethez:
- 2 sárgarépa
- 2 édesburgonya
- 6-8 db burgonya
- só
- bors
- (olíva)olaj
Elkészítése:
A hagymákat megtisztítom. Az almákat negyedelem, csutkáját eltávolítom.
A húst fűszerezem, majd az egészet tepsibe teszem.
A zöldségeket külön tepsiben készítem. Vajat adok hozzá és lefedve elkezdem sütni. 200 fokon kb 1-1,5 órán keresztül.
A zöldségek hamarabb elkészülnek, így azokat korábban kiszedem a sütőből.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »










