Alma-hagyma ágyon sült vajas tarja recept

Hozzávalók:
- 6-8 gerezd fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 5 db közepes alma
- só
- bors
- ízlés szerint friss fűszerek
- 5 dkg vaj
Körethez:
- 2 sárgarépa
- 2 édesburgonya
- 6-8 db burgonya
- só
- bors
- (olíva)olaj
Elkészítése:
A hagymákat megtisztítom. Az almákat negyedelem, csutkáját eltávolítom.
A húst fűszerezem, majd az egészet tepsibe teszem.
A zöldségeket külön tepsiben készítem. Vajat adok hozzá és lefedve elkezdem sütni. 200 fokon kb 1-1,5 órán keresztül.
A zöldségek hamarabb elkészülnek, így azokat korábban kiszedem a sütőből.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »