Vörösbab saláta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 doboz vörösbab konzerv
- 2 fej vöröshagyma
- 1 mokkáskanál só
- 1 evőkanál cukor
- 2 evőkanál ecet (10 %-os)
- késhegynyi őrölt bors
- 1 dl víz
- 1-2 db ecetes paprika
Elkészítése:
A hagymákat megpucoljuk, felszeleteljük, rátesszük a sót és 30 percig állni hagyjuk.
Ababról leöntjük a levet, hozzáadjuk a hagymához, rátesszük a cukrot, ecetet, vizet, az őrölt borsot és a felszeletelt, ecetes paprikát.
Jól összekeverjük, majd 1 órára a hűtőbe tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »










