Virslisaláta recept

Hozzávalók:
- 22 dkg salátakeverék
- 2 piros, hónapos retek
- 1 fej vöröshagyma
- 1 alma
- 1 kaliforniai paprika (piros)
- 1 kisebb kígyóuborka
- 8 db frankfurti virsli
- 6 ek citromlé
- 6 ek extra szűz olívaolaj
- 10 dkg feta sajt
- só
Elkészítése:
A hagymát megtisztítjuk, majd megmossuk. A retket, az uborkát, a paprikát és az almát is felszeleteljük. A sajtot 1,5 cm-es kockákra vágjuk. A díszítéshez tegyünk félre néhány szelet almát, paprikát és uborkát.
Salátás tálba helyezzük a hozzávalókat, a virsli kivételével, majd alaposan összekeverjük. Citrommal, olajjal, sóval és cukorral ízesítjük. Egy órán át a hűtőben tartjuk.
A virslit hosszanti irányban behasítjuk, 3 részre osztva, keresztben is bevagdaljuk, ezután meggrillezzük.
A tálakon ízlésesen elrendezzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »