Joghurtos uborkasaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 kígyóuborka
- 8-10 gerezd fokhagyma
- 3 evőkanál olívaolaj (vagy étolaj)
- 5 dl joghurt
- só
- fehérbors
- kapor (ha szeretjük)
Elkészítése:
A kígyóuborkát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Besózzuk, majd hagyjuk állni fél órát.
Az uborka levét kinyomkodjuk kissé és az ubrokához hozzákeverjük a joghurtot. Ízesítjük az áttört fokhagymával, aprított kaprral, fehérborssal, hozzáadjuk az olajat is és az egészet alaposan összekeverjük.
1 órára hütőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »