Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött kagylók recept

Töltött kagylók
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 nagyobb alma
    • 15 dkg sonka
    • 10 dkg füstölt sajt
    • 3 db főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 ek majonéz
    • 2 ek tejföl
    • 1 ek ecetes torma
    • só, bors – ízlés szerint
    • óriáskagyló tészta – kb 25 db
    • vegyes zöldsaláta
    • 2- 3 ek olivaolaj

    Elkészítése:

    A tésztát főzzük ki enyhén sós, bő vízben, majd szűrjük le és tegyük félre. Az almának távolítsuk el a magházát és vágjuk kisebb kockára.

    A sonkát, sajtot és a főtt tojást is szintén kockázzuk fel. Keverjük össze a tejfölt a majonézt és a tormát, ízesítsük és forgassuk össze a felkockázott hozzávalókkal.

    Töltsük meg a kagylókat és tálaljuk olívaolajjal meglocsolt salátaágyon.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá