Rántott csirkemell franciasalátával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A salátához:
- 30 dkg mirelit franciasaláta keverék
- 1 kisebb alma
- 1 darab csemegeuborka
- 0,5 dl víz
- Só
- 5 púpozott evőkanál tejföl
- majonéz ízlés szerint
- mustár ízlés szerint
- 1 kávéskanál porcukor
- só ízlés szerint
- citromlé ízlés szerint
Elkészítése:
A mírelit zöldségeket egy edénybe tesszük, kis vizet öntünk alá, sózzuk és puhulásig főzzük, majd leszűrjük.
Amikor kihűlt, hozzáadjuk a felaprított nyers almát, amit előtte meghámoztunk és a felaprított csemegeuborkát is.
Elkészítjük az öntetet: a tejfölt a majonézzel, a mustárral és az ízesítőkkel jól elkeverjük. Ráöntjük az elkészített ételre és jól összeforgatjuk. Lehűtve kínáljuk.
A csirkemellet sózzuk, panírozzuk és megsütjük, majd a saláta mellé tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »