Mexikói saláta recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg mexikói zöldségkeverék
- 2 vöröshagyma
- 1 zöldpaprika
- 5 ek tejföl
- 3 ek joghurt
- 1 tk mustár
- só
- őrölt bors
- petrezselyemzöld
- kevés fokhagymapor
Elkészítése:
A zöldségeket sós vízben feltesszük főni. Félidőben hozzátesszük a kockázott paprikát, és az apróra vágott vöröshagymát is.
Mikor megfőtt, leszűrjük, összekeverjük a tejföllel, a joghurttal, a mustárral, fokhagymaporral, kevés apróra darabolt petrezselyemzölddel. Megsózzuk és megborsozzuk.
Legalább egy órát pihentetjük hűtőben.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »