Mexikói saláta recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg mexikói zöldségkeverék
- 2 vöröshagyma
- 1 zöldpaprika
- 5 ek tejföl
- 3 ek joghurt
- 1 tk mustár
- só
- őrölt bors
- petrezselyemzöld
- kevés fokhagymapor
Elkészítése:
A zöldségeket sós vízben feltesszük főni. Félidőben hozzátesszük a kockázott paprikát, és az apróra vágott vöröshagymát is.
Mikor megfőtt, leszűrjük, összekeverjük a tejföllel, a joghurttal, a mustárral, fokhagymaporral, kevés apróra darabolt petrezselyemzölddel. Megsózzuk és megborsozzuk.
Legalább egy órát pihentetjük hűtőben.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »