Majonézes-hagymás tojássaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg tejföl
- 5 dkg majonéz
- 1 evőkanál mustár
- 3 csipet só
- 1 csipet fehérbors (őrölt)
- 0,5 teáskanál porcukor
- 1 teáskanál frissen facsart citromlé
- 1 fej vöröshagyma
Elkészítése:
A tojásokat a forrástól számítva 10 perc alatt keményre főztem, aztán hagytam kihűlni. Ezután egy tálban összekevertem a tejfölt, a majonézt és a mustárt, majd ízlés szerint sóztam, borsoztam, édesítettem, aztán a citromlevet is hozzáadtam.
Apróra vágtam a vöröshagymát, majd az öntethez kevertem. Meghámoztam a tojásokat, aztán kisebb kockákra vágtam, majd szépen, óvatosan összekevertem a többi hozzávalóval.
Végül a tojássalátánkat hűtőbe tettem, hogy az ízek jól összeérjenek, majd 1-2 óra elteltével tálaltam is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »