Majonézes-hagymás tojássaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg tejföl
- 5 dkg majonéz
- 1 evőkanál mustár
- 3 csipet só
- 1 csipet fehérbors (őrölt)
- 0,5 teáskanál porcukor
- 1 teáskanál frissen facsart citromlé
- 1 fej vöröshagyma
Elkészítése:
A tojásokat a forrástól számítva 10 perc alatt keményre főztem, aztán hagytam kihűlni. Ezután egy tálban összekevertem a tejfölt, a majonézt és a mustárt, majd ízlés szerint sóztam, borsoztam, édesítettem, aztán a citromlevet is hozzáadtam.
Apróra vágtam a vöröshagymát, majd az öntethez kevertem. Meghámoztam a tojásokat, aztán kisebb kockákra vágtam, majd szépen, óvatosan összekevertem a többi hozzávalóval.
Végül a tojássalátánkat hűtőbe tettem, hogy az ízek jól összeérjenek, majd 1-2 óra elteltével tálaltam is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »