Lilakáposzta saláta almával, paprikával recept
Hozzávalók:
- 0,5 fej lilakáposzta
- 1 darab piros húsú paprika
- 1 darab alma
- 0,5 szál póréhagyma
- 3 evőkanál görög joghurt
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A lilakáposztát finomra vágjuk. A paprikát csíkokra szeleteljük. Az almát megmossuk, meghámozzuk, majd lereszeljük. A póréhagymát karikákra vágjuk.
Minden hozzávalót egy tálba teszünk. A felaprított zöldségekhez hozzáadjuk a görög joghurtot, majd az egészet alaposan összekeverjük és sóval ízesítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »









