Lilahagymás káposzta saláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg fejes káposzta
- 4-5 fej lilahagyma
- 1 szál sárgarépa
- só, szemes köménymag, 10 %-os ecet, cukor ízlés szerint
Elkészítése:
A káposztát legyaluljuk és lesózzuk, majd megszórjuk köménymaggal. A hagymákat vékonyan felszeleteljük és azt is lesózzuk. Egy órát várunk, majd a sárgarépát is felcsíkozzuk és összekeverjük a káposztával és hagymával. A sót nem kell kinyomkodni.
Felöntőlevet készítünk: vizet, ecetet, cukrot ízlés szerint összekeverünk és ráöntjük a salátára.
Hűtőben kb egy órát érleljük fogyasztás előtt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »