Lilahagymás káposzta saláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg fejes káposzta
- 4-5 fej lilahagyma
- 1 szál sárgarépa
- só, szemes köménymag, 10 %-os ecet, cukor ízlés szerint
Elkészítése:
A káposztát legyaluljuk és lesózzuk, majd megszórjuk köménymaggal. A hagymákat vékonyan felszeleteljük és azt is lesózzuk. Egy órát várunk, majd a sárgarépát is felcsíkozzuk és összekeverjük a káposztával és hagymával. A sót nem kell kinyomkodni.
Felöntőlevet készítünk: vizet, ecetet, cukrot ízlés szerint összekeverünk és ráöntjük a salátára.
Hűtőben kb egy órát érleljük fogyasztás előtt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »