Lilahagymás babsaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 bab konzerv
- 1 csokor zöldhagyma
- 2 fej lilahagyma
- 1 paradicsom
- 1 csapott evőkanál mustár
- 1 evőkanál méz
- 3 evőkanál 10 %-os ecet
- 3 evőkanál olaj
- késhegynyi őrölt bors
- só, cukor ízlés szerint
Elkészítése:
A zöldhagymát szárastól feldaraboljuk.
A hagymákat és a paradicsomot ízlés szerint felaprítjuk és egy tálba tesszük, majd a zöldhagymát is hozzáadjuk. Megszórjuk sóval és 30 percet hagyjuk állni.
A konzervekről a levet leöntjük, majd a babot a hagymákhoz adjuk. Hozzáadjuk a mustárt, mézet, ecetet, olajat és borsot. Sót és cukrot ízlés szerint adunk hozzá, majd az egészet összeforgatjuk.
Kb 1 órára betesszük a hűtőbe.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »