Majonézes, tojásos krumplisaláta recept

Hozzávalók:
- 70 dkg burgonya
- 10
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 fej lilahagyma
- 3 szál csemegehagyma
Öntethez:
- 300 g majonéz
- 250 g tejföl
- 1 ek mustár
- 1 ek (olíva)olaj
- 1 kk só
- 1 kk őrölt bors
- 1 tk cukor
Elkészítése:
Főzzük meg a burgonyákat sós vízben, aztán hagyjuk kihűlni, pucoljuk meg és vágjuk fel kockákra vagy szeletekre.
A tojásokat is főzzük meg, majd hagyjuk őket is kihűlni és daraboljuk fel.
Aprítsuk fel a lilahagymát, a csemegehagymát pedig vágjuk karikákra.
Az öntet elkészítéséhez öntsük a hozzávalókat egy keverőtálba és keverjük össze alaposan, majd adjuk hozzá a burgonyához.
Tegyük bele a tojást és a hagymákat, majd finoman, vigyázva, hogy a főtt burgonya ne törjön össze, keverjük össze az egészet.
Díszíthetjük a tetejét főtt tojással és friss zöldfűszerekkel. Tegyük a salátát a hűtőbe, hogy jól lehűljön és az ízek összeérjenek.
Jó étvágyat kívánok!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »