Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Káposztasaláta recept

Káposztasaláta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1 közepes fej káposzta
    • 2 sárgarépa
    • 1 közepes hagyma
    • 220 g majonéz
    • 375 g tejföl
    • 1 ek citromlé
    • 3-4 ek cukor
    • csipet só
    • bors

    Elkészítése:

    A káposztát és a sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A hagymát kis kockákra vádjuk. Akinek van, késes aprítóban az egészet felaprítjuk.

    A tejföllel, majonézzel, sóval, cukorral, citromlével és borssal összekeverjük.

    Itt érdemes megkóstolni és ízlés szerint még cukrozni, mert minden majonéz más.

    Fogyasztás előtt egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá