Káposztasaláta

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 1 közepes fej káposzta
  • 2 sárgarépa
  • 1 közepes hagyma
  • 220 g majonéz
  • 375 g tejföl
  • 1 ek citromlé
  • 3-4 ek cukor
  • csipet só
  • bors

Elkészítése:

A káposztát és a sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A hagymát kis kockákra vádjuk. Akinek van, késes aprítóban az egészet felaprítjuk.

A tejföllel, majonézzel, sóval, cukorral, citromlével és borssal összekeverjük.

Itt érdemes megkóstolni és ízlés szerint még cukrozni, mert minden majonéz más.

Fogyasztás előtt egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.