Amerikai káposztasaláta egészségesen recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók
- 1 negyed fejeskáposzta
- 1 közepes nagyságú sárgarépa
- 1 kis fej lila hagyma
- fél citrom leve
- 1 tk mustár
- 1,5 dl sűrű görög joghurt
- 1 ek olívaolaj
- folyékony édesítő ízlés szerint vagy egy kávéskanál akácméz
- só
- csipetnyi bors
- csipetnyi őrölt kömény
Elkészítés:
A káposztát reszeljük és a sárgarépát reszeljük, hagymát szeljük vékony csíkokra le majd fűszerezzük sóval, borssal, köménnyel.
Készítsük el az öntet, keverjük össze a joghurtot a mustárral, a citromlével és az olajjal, ízesítsük mézzel vagy folyékony édesítőszerrel( cukorbetegek folyékony édesítőt használjanak).
Keverjük össze a répás káposztát és az öntettel, és el is készült.
Takarjuk le, vagy tegyük egy légmentesen záródó dobozba, és hűtőben pihentessük pár órát.
Sültek mellé, hal mellé finom köret.
Az eredeti receptben tárkonyecet van,legközelebb azzal is kipróbálom .
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »