Hússaláta maradék sülthúsból recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg sült hús
- 1 alma
- 1 burgonya
- 3 csemege uborka
- 2 dl majonéz
- 3 dl tejföl
- 1 tk mustár
- 0,5 citrom leve
- worchester szósz
- őrölt fehérbors
Elkészítése:
A krumplit héjában megfőzzük. Az uborkát és almát felkockázzuk, a húst kicsi, vékony szeletekre vágjuk. Ha a krumpli megfőtt, megpucoljuk, és azt is kockára vágjuk.
A majonézt elkeverjük a tejföllel, mustárral, citromlével, fehér borssal és worchester szósszal.
Ha a krumpli kihűlt, az összes többi felaprított hozzávalóval együtt elkeverjük a szósszal, és fogyasztásig hűtőben tartom.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.