Hússaláta maradék sülthúsból recept

Hozzávalók:
- 30 dkg sült hús
- 1 alma
- 1 burgonya
- 3 csemege uborka
- 2 dl majonéz
- 3 dl tejföl
- 1 tk mustár
- 0,5 citrom leve
- worchester szósz
- őrölt fehérbors
Elkészítése:
A krumplit héjában megfőzzük. Az uborkát és almát felkockázzuk, a húst kicsi, vékony szeletekre vágjuk. Ha a krumpli megfőtt, megpucoljuk, és azt is kockára vágjuk.
A majonézt elkeverjük a tejföllel, mustárral, citromlével, fehér borssal és worchester szósszal.
Ha a krumpli kihűlt, az összes többi felaprított hozzávalóval együtt elkeverjük a szósszal, és fogyasztásig hűtőben tartom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »