Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hússaláta maradék sülthúsból recept

Hússaláta maradék sülthúsból
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg sült hús
    • 1 alma
    • 1 burgonya
    • 3 csemege uborka
    • 2 dl majonéz
    • 3 dl tejföl
    • 1 tk mustár
    • 0,5 citrom leve
    • worchester szósz
    • őrölt fehérbors

    Elkészítése:

    A krumplit héjában megfőzzük. Az uborkát és almát felkockázzuk, a húst kicsi, vékony szeletekre vágjuk. Ha a krumpli megfőtt, megpucoljuk, és azt is kockára vágjuk.

    A majonézt elkeverjük a tejföllel, mustárral, citromlével, fehér borssal és worchester szósszal.

    Ha a krumpli kihűlt, az összes többi felaprított hozzávalóval együtt elkeverjük a szósszal, és fogyasztásig hűtőben tartom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá