Hússaláta maradék sülthúsból

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 30 dkg sült hús
  • 1 alma
  • 1 burgonya
  • 3 csemege uborka
  • 2 dl majonéz
  • 3 dl tejföl
  • 1 tk mustár
  • 0,5 citrom leve
  • worchester szósz
  • őrölt fehérbors

Elkészítése:

A krumplit héjában megfőzzük. Az uborkát és almát felkockázzuk, a húst kicsi, vékony szeletekre vágjuk. Ha a krumpli megfőtt, megpucoljuk, és azt is kockára vágjuk.

A majonézt elkeverjük a tejföllel, mustárral, citromlével, fehér borssal és worchester szósszal.

Ha a krumpli kihűlt, az összes többi felaprított hozzávalóval együtt elkeverjük a szósszal, és fogyasztásig hűtőben tartom.