Francia saláta recept
Hozzávalók:
- fél kg zöldborsó
- 30 dkg sárgarépa
- 2 közepes, enyhén savanykás alma
- 5 ecetes uborka
Öntet:
- 4 dl tejföl
- 2 ek majonéz
- 2 tk mustár
- fél tk cukor
- 1 kk só
- 1 tk citromlé
Elkészítése:
A zöldségeket megfőzzük (én a répát főzés után kockázom fel). Leszűrjük és kihűtjük, belekeverjük a kockára vágott nyers almát és az uborkát.
A tejfölt a majonézzel, a mustárral valamint az ízesítőkkel jól elkeverjük. Ráöntjük a zöldségekre és lazán összekeverjük. Lehűtve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

