Feta sajt baconben, mézes mustáros öntettel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 fejes saláta
- 250 g feta sajt
- 16 szelet bacon
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Az öntethez:
- 2 teáskanál mustár
- 1 teáskanál méz
- 2 evőkanál ecet
- 4 evőkanál olívaolaj
- só
- bors
- citromlé
Elkészítése:
A salátát megmossuk, majd feldaraboljuk. A főtt tojásokat, tojásszelővel szeletekre vágjuk és a salátára rakjuk.
A feta sajtot 16 vastagabb szeletre vágjuk, baconbe göngyöljük, és olaj nélkül, forró serpenyőre tesszük. Ameddig sülnek, elkészíthetjük a mézes mustáros öntetet. A hozzávalókat, kevés vízzel összekeverjük és állni hagyjuk.
A kész baconbundás sajtokat a salátára tesszük, majd az egészet a dresszinggel leöntjük.
Tipp: Ha húsos ételekhez készítesz mézes pácot vagy öntetet, akkor válaszd a selyemfű mézet. Íze jól passzol a sültekhez ;)
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »