Cowboy kaviár recept
Hozzávalók:
- 800 g fekete vagy vörösbab konzerv
- 400 g fehérbab konzerv
- 20 dkg konzerv kukorica
- 500 g koktélparadicsom mix
- 2 fej lilahagyma
- 1 db piroshúsú kaliforniai paprika
- 1 db sárgahúsú kaliforniai paprika
- 1 db zöld kaliforniai paprika
- 1/2 csokor petrezselyem
- 2 dl tejföl
- 3 evőkanál majonéz
- 1 evőkanál füstös BBQ mártás
- 1 evőkanál texasi füstös fűszerkeverék
- 1 kiskanál tabasco szósz (opcionális)
Elkészítése:
A babkonzervekről és a kukoricáról mossuk le a konzervlevet, majd csepegtessük le.
A paprikákat és a hagymát vágjuk kisebb darabokra.A paradicsomokat vágjuk félbe, a petrezselymet vágjuk apróra. Az öntet hozzávalóit keverjük el, majd keverjük hozzá a zöldséges, babos keverékhez a petrezselyemmel együtt.
Keverjük össze jó alaposan az egészet. Ízesítsük sóval, borssal majd pár órára vagy egy éjszakára tegyük hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »










