Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Céklasaláta fokhagymás-pisztáciás rukkolaágyon recept

Céklasaláta fokhagymás-pisztáciás rukkolaágyon
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 500 g ecetes cékla
    • 1 csomag saláta mix (olyan amiban van rukkola is)
    • 15-20 szem pisztácia
    • 3 egesz fej fokhagyma
    • olívaolaj
    • bors
    • balzsamecet
    • ecet

    Elkészítése:

    A saláta mixet megmosom, majd egy tálba teszem. A céklát apróra vágom, majd ráhelyezem a rukkolás salátára.

    A pisztáciát meghámozom, majd ezt is a salátához adom. A fokhagymákat megpucolom, összezúzom és belekeverem a salátába.

    Olívaolajjal és ízlés szerint balzsamecettel ízesítem. Sózom, majd friss borsot őrlök rá. Ha szükséges meg egy kis ecetet adok hozza

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá