Halsaláta receptek
Nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy halat enni kell, mert nagyon egészséges és szüksége van a szervezetünknek a hal fehérjében és antioxidánsokban gazdag húsára. Mégis sokszor valahogy elfelejtkezünk a halevésről, mert inkább a csirkét vagy a sertés választjuk. Ezen könnyen segíthetsz, ha gyakran készítesz halsalátát, mert így a hal könnyebben be fog épülni mindennapjaidba. Hogy miért? Mert ha a frissen elkészített salátát nem fogyasztod/fogyasztjátok el egyszeri étkezésre vagy aznap, az étel akár több napon keresztül is eláll a hűtőben. Ráadásul nem csak egészséges, de nagyon finom és laktat. Nem nehezíti el a gyomrot, mégis energiát, vitalitást ad egész napra.
ételallergia és elkészítés eszköze szerinti szűréshez kattints ide
Recept szűrés ételallergiásoknak
Recept szűrés elkészítés eszköze szerint