Zabpelyhes palacsinta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg barnacukor
- 30 dkg finomliszt
- 3-4 dl tej
- 3 evőkanál zabpehely (finom szemű)
- baracklekvár
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és kb 1 dl tejet. Ezekből csomómentes masszát keverünk, majd a tej folyamatos hozzáadásával hígítjuk a palacsintatésztát.
Ezután hozzáadjuk a zabpelyhet és összekeverjük. Az így kapott tésztát felforrósított palacsintasütőben kisütjük, majd baracklekvárral betöltjük.
Tálaláskor barack befőttel, tejszínhabbal díszíthetjük a tányért.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.