Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött rántott palacsinta, krokettel recept

Töltött rántott palacsinta, krokettel
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1/2 kg darált hús
    • 2 fej hagyma
    • olaj
    • bors
    • kömény
    • tejföl a lágyításhoz

    Palacsintatészta:

    • 20 dkg liszt
    • 0,5 l tej
    • 0,5 dl olaj
    • csipet só
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Krokett:

    • 25 dkg krumpli
    • 25 dkg liszt
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 dkg élesztő
    • 1 dl tej

    Elkészítése:

    A darált húsból pörköltet készítünk, ízlés szerint fűszerezzük, ha készen van, mixerrel kicsit pépesítjük.
    A palacsintát kisütjük.

    Megtöltjük a darált hússal, két oldalt behajtjuk, majd felülről is feltekerjük.
    Panírozzuk.Kisütjük.

    A kroketthez a krumplit megfőzzük, a kovásszal és a többi hozzávalóval összegyúrjuk. (ha nem elég a tej, lágyíthatjuk)

    A palacsintát ízlés szerint tálalhatjuk vagy egészben, vagy szeletelve.

    Jó étvágyat hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá