Tiramisu palacsintatorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20-25 db előre kisütött palacsinta
- 50 dkg mascarpone
- 10 dkg porcukor
- 1 cs vaíliás cukor
- 2 adag lefőzött és kihűtött kávé
- kakaópor a tetejére
Elkészítése:
A krémhez a mascarponét alaposan kihabosítjuk a por és vaníliás cukorral.
Egy nagyobb tányérra teszünk egy palacsintát és vékonyan lekenjük kevés kávéval. A kávés palacsintát megkenjük kevés krémmel, majd erre palacsintát teszünk.
Addig folytatjuk a rétegezést, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejét palacsintával és krémmel zárjuk, majd porcukorral csak közvetlen a tálalás előtt szórjuk meg.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »