Palacsinta ibolya virággal recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1/2 l tej
- 5 dkg olvasztott vaj
- só
- 1 kk cukor
- 1 bögre illatos ibolyaszirom
Elkészítése:
Egy tálba tesszük a lisztet, közepébe mélyedést készítünk és beleütjük a tojásokat. Óvatosan összekeverjük a liszttel és felváltva a tejjel, végül az olvasztott vajjal. Cukrot és sót teszünk bele. Összeforgatjuk az ibolya szirmokkal és állni hagyjuk.
Palacsintasütőben kisütjük a palacsintákat.
Ibolya virággal ízesített porcukorral megszórva kínáljuk vagy ibolyás túrókrémmel töltjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.