Cukormentes zserbó ízű palacsinta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Palacsinta:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg liszt
- 6 dl tej
- csipet só
- 1 tk por eritrit vagy egyéb édesítő
Töltelék:
- 25 dkg darált dió
- 1 ek brandy aroma vagy rum
- 4 ek cukormentes kajszi lekvár
- 2 dl tej
- 1 ek eritrit vagy egyéb édesítő
Sütéshez:
- 1/2 dl étolaj
Díszítéshez:
- 1/2 tábla cukormentes étcsokoládé
Elkészítése:
Palacsinta:
A tojásokat tálba ütjük, géppel felhabosítjuk és hozzáadjuk a lisztet, édesítőt, sót, a tej felét és csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a maradék tejet és félretesszük.
Töltelék:
A darált dióba beletesszük az édesítőt, az aromát, a tejet, a lekvárt és pár perc alatt felforraljuk, majd kihűtjük.
Összeállítás:
A palacsintákat kisütjük olajazott serpenyőben.
Megtöltjük a diókrémmel, négybe hajtjuk és a tetejét meglocsoljuk az olvasztott csokoládéval.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »