Panna cotta recept

Hozzávalók:
- 2,5 dl tej
- 2,5 dl tejszín
- 40 g cukor
- 12 g zselatin
- ízlés szerint vaníliaaroma
Elkészítése:
Egy edényben folyamatos keverés mellett felforraljuk a tejet és a tejszínt. Hozzáadjuk a vaníliaaromát, a cukrot és a zselatint. Ha újra felforrt, akkor el is elkészült.
Még melegen formákba töltjük és tálalásig, de minimum 4 órára hűtőbe tesszük.
Ha a formát kis időre forró vízba mártjuk, akkor ki is tudjuk belőle fordítani a desszertet.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »
Gyümölcsös csábítás – 12 frissítő torta, amiből egy szelet sosem elég
Sütni sem mindig kell ahhoz, hogy igazán lenyűgöző desszertet varázsolj az
Tovább olvasom »
Sütnél valami különlegeset, de mégis ismerőset? Ez a lista neked szól!
Szereted, ha a sütik nemcsak finomak, hanem jól is mutatnak? Ezek a házias
Tovább olvasom »
Villámgyors vacsorák, amikért megőrülsz! – 12 recept, amit a család tuti kérni fog jövő héten is
Unod már a megszokott ízeket, de nincs időd órákig főzni? Ezek a villámgyor
Tovább olvasom »
Milyen robotgépet válasszon az, aki sokat süt? (x)
A házi sütés öröme sokak számára nem csupán hobbi, hanem mindennapi rutin.
Tovább olvasom »