Panna cotta recept

Hozzávalók:
- 2,5 dl tej
- 2,5 dl tejszín
- 40 g cukor
- 12 g zselatin
- ízlés szerint vaníliaaroma
Elkészítése:
Egy edényben folyamatos keverés mellett felforraljuk a tejet és a tejszínt. Hozzáadjuk a vaníliaaromát, a cukrot és a zselatint. Ha újra felforrt, akkor el is elkészült.
Még melegen formákba töltjük és tálalásig, de minimum 4 órára hűtőbe tesszük.
Ha a formát kis időre forró vízba mártjuk, akkor ki is tudjuk belőle fordítani a desszertet.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »