Kefires lepény recept
Hozzávalók:
mérce a kefires pohár (175g-os)
- 1 pohár kefir
- 1 pohár cukor
- 2 pohár liszt
- 1/4 pohár étolaj
- 2 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 cs sütőpor
- gyümölcsök ( meggy, málna, ribizli, …stb.)
Elkészítése:
A tojás fehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, belekeverjük a tojássárgákat és az olajat, végül óvatosan hozzákeverjük a sütőporos lisztet és a kefirt.
Kivajazott, lisztezett, kisebb tepsibe öntjük, megszórjuk a gyümölcsökkel és előmelegített sütőben 190 fokon 30-35 perc alatt megsütjük.
Ha langyosra hűlt felszeleteljük és porcukorral meghintve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »










