Kanálfánk recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1/2 kávéskanál szódabikarbóna
- 1 evőkanál cukor
- só
- tej
Elkészítés:
A lisztben elekverjük a szárazanyagokat, majd beleütjük a tojást és annyi tejet, hogy galuska keménységű tésztát kapjunk.
Fél órát pihetetjük, majd meleg, de nem túl forró olajban kanalanként kisütjük.
Porcukorral megszórjuk, de fogyaszthatjuk akár lekvárral is.
Egy tartalmasabb leves mellé, tökéletes főétel.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.