Kakaós-csokis zsemle recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
Az élesztőt pici cukros, langyos tejben felfuttatjuk. A többi hozzávalóval tésztát dagasztunk. Ha kész, beledolgozzuk az előre feldarabolt csokoládét.
Letakarva duplájára kelesztjük.
A megkelt tésztát 10 részre osztjuk, zsemle alakúra gömbölyítjük és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Ismét kelesztjük kb 30 percig.
Megkenjük tojássárgájával és 200 fokon megsütjük kb 30 perc latt.
Egy pohár tejjel, kakaóval finom uzsonna.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »