Kakaós-csokis zsemle recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
Az élesztőt pici cukros, langyos tejben felfuttatjuk. A többi hozzávalóval tésztát dagasztunk. Ha kész, beledolgozzuk az előre feldarabolt csokoládét.
Letakarva duplájára kelesztjük.
A megkelt tésztát 10 részre osztjuk, zsemle alakúra gömbölyítjük és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Ismét kelesztjük kb 30 percig.
Megkenjük tojássárgájával és 200 fokon megsütjük kb 30 perc latt.
Egy pohár tejjel, kakaóval finom uzsonna.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »