Tészta felfujt recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 30 dkg. darált hús
- 2 fej hagyma
- 4 ek. sűrített paradicsom
- 4 ek. olaj
- 0,5 dl. vörösbor
- 25 dkg. metélt tészta
- 2 dl. tejföl
- só, bors
- 1 tk. kakukkfű
- 10 dkg. reszelt sajt
- néhány szelet paradicsom
Elkészítése: Az apróra vágott hagymát darált húst az olajon jól átpirítjuk, sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük, majd felöntjük borral, összeforraljuk, és a tűzről levéve belekeverjük a sűrített paradicsomot. Ha kihűlt a hús összekeverjük a kifőtt tésztával, és zsírozott, morzsázott tűzálló tálba tesszük. Leöntjük tejföllel, beterítjük paradicsomszeletekkel, megszórjuk sajttal, és vajdarabkákat szórunk rá. Előmelegített sütőben 200 fokon 20-30 percig sütjük. Forrón tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.