Gyors fánk recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 pohár natúr joghurt vagy kefir (2 dl)
- 15 dkg finomliszt
- 2 evőkanál porcukor
- csipet só
- 1 csomag sütőpor
- 1 citrom héja reszelve
- 3 dl olaj a sütéshez
Elkészítése:
A lisztet elkeverjük a sütőporral. A tojást összekeverjük a joghurttal vagy kefirrel, a sóval, a citromhéjjal, majd belekeverjük a sütőporos lisztet és a porcukrot is.
Evőkanállal a nem túl forró olajba szaggatjuk a masszát. Amikor megsültek, kiszedjük és lecsepegtetjük.
Szórhatunk rá porcukrot is ha édesebbre szeretnénk.
Lekvárt, kakaós vagy fahéjas porcukrot kínálunk mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »