Sajtmártogatós recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 2 tubus natúr krémsajt
- 20 dkg cheddar
20 dkg Red Leicester sajt (vörös cheddar) - 1 ek vaj
- 1 ek majonéz
- só
- szerecsendió
- kb 2-2,5 dl jó sűrű tejszín (double cream)
Elkészítése:
A sajtokat reszeljük le.
A vajat olvasszuk fel, nyomjuk bele a tubusos krémsajtot, adjuk hozzá a tejszínt, a majonézt, a reszelt sajtokat, ízesítsük sóval és szerecsendióval. Lassú tűzön melegítsük, amíg minden el nem olvad.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »










