Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Steak salátával és sajtos hasábburgonyával recept

Steak salátával és sajtos hasábburgonyával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 2 db nagy szelet bélszín
    • 2 ek dijoni mustár
    • 1 mokkáskanál bors
    • olíva olaj a pácoláshoz
    • saláta ízlés szerint
    • hasábburgonya
    • 4-5 szelet sajt

    Elkészítése:

    A bélszínt megmosom, szárazra törlöm. Ízlés szerint fűszerezem. Dijoni mustárral megkenem, borsozom, sózom.

    Egy tálba teszem és annyi olajat öntök a tetejére, hogy ellepje, légmentesen lefedem és 4-5 napra hűtőbe rakom.

    Sütés előtt kiveszem a hűtőből, amikor szoba hőmérsékletű a hús, akkor grill serpenyőben hirtelen megsütöm mindkét oldalát.

    Friss salátával és sajtos hasábburgonyával tálalom. A hasábburgonyát kisütöm, a tetejére sajtot szeletelek és mikróba ráolvasztom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá