Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Spárgaleves recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg spárga
    • 1 kockacukor
    • 1,2 liter csontlé vagy 1,2 liter vízben főtt csirkeaprólék
    • 3 dkg vaj
    • 2 csapott evőkanál liszt
    • 1 dl habtejszín vagy tejföl
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája

    Elkészítés:
    A megtisztított, hüvelyknyi darabokra vágott spárgát a cukorral és sóval ízesített csontlében, vagy az aprólékkal együtt, vízben puhára főzzük, és a vajból meg a lisztből készített világos rántással besűrítjük. Tálaláskor beleöntjük a tojássárgájával simára kevert habtejszínt vagy tejfölt. (Főzhetünk bele még apróra szaggatott galuskát is.)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá