Zellerlevél krémleves recept

Hozzávalók:
- 1 csokor zellerlevél
- 1 fej fokhagyma
- 1 alma
- 1 burgonya
- őrölt fehérbors
- 1 tk só
- szerecsendió
- 3 dl rizstej vagy rizstejszín
- kb 2 liter víz
- kókuszzsír
Tálaláshoz:
- pirított (GM) kenyérkocka
Elkészítése:
A zöldségeket és az almát megmossuk, megtisztítjuk, felkockázzuk.
Egy fazékban a kókuszzsíron a felaprított zöldségeket és az almát megdinszteljük, felöntjük vízzel, fűszerezzük.
Fedő alatt főzzük puhára, majd botmixer segítségével pépesítsük. Adjuk hozzá a rizstejet vagy rizstejszínt, forraljuk össze, ha szükséges ízesítsük utána.
Gluténmentes pirított kenyérkockával kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »