Zellerlevél krémleves recept

Hozzávalók:
- 1 csokor zellerlevél
- 1 fej fokhagyma
- 1 alma
- 1 burgonya
- őrölt fehérbors
- 1 tk só
- szerecsendió
- 3 dl rizstej vagy rizstejszín
- kb 2 liter víz
- kókuszzsír
Tálaláshoz:
- pirított (GM) kenyérkocka
Elkészítése:
A zöldségeket és az almát megmossuk, megtisztítjuk, felkockázzuk.
Egy fazékban a kókuszzsíron a felaprított zöldségeket és az almát megdinszteljük, felöntjük vízzel, fűszerezzük.
Fedő alatt főzzük puhára, majd botmixer segítségével pépesítsük. Adjuk hozzá a rizstejet vagy rizstejszínt, forraljuk össze, ha szükséges ízesítsük utána.
Gluténmentes pirított kenyérkockával kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »