Vaddisznó gulyás recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
100 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága
Hozzávalók 8 személyre:
- 1 kg vaddisznó apró hús /vagy comb,lapocka/
- 3 szál sárgarépa
- 2 szál fehér répa
- 1 zeller gumó
- zeller zöld
- só
- 2 fej vöröshagyma
- 2 db paprika /az egyik hegyes erős is lehet/
- 2 db paradicsom
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 tk őrölt kömény
- 1 kk őrölt fekete bors
- 1 ek pirospaprika
A leves betéthez:
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4-5 ek finom liszt
- csipet só
Elkészítése:
Egy fazékban a felolvasztott zsírban, megfonnyasztjuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a fokhagymát és a köményt. 1-2 percig pirítjuk, majd rátesszük a kockára vágott paprikát és paradicsomot. Pár perc párolás után, rátesszük a húst. Sózzuk, ételízesítőt adunk hozzá és hagyjuk zsírjára pirulni.
Megszórjuk a pirospaprikával, felöntjük egy kevés vízzel és lassan pároljuk. Ha a hús félig megpuhult, beletesszük a zöldségeket és a burgonyát, majd felöntjük a kívánt mennyiségre és készre főzzük.
Csipetkét, vagy kis galuskákat főzünk bele, a végén.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.