Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vaddisznó gulyás recept

Vaddisznó gulyás
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
100 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók 8 személyre:

    • 1 kg vaddisznó apró hús /vagy comb,lapocka/
    • 3 szál sárgarépa
    • 2 szál fehér répa
    • 1 zeller gumó
    • zeller zöld
    • 2 fej vöröshagyma
    • 2 db paprika /az egyik hegyes erős is lehet/
    • 2 db paradicsom
    • 3-4 gerezd fokhagyma
    • 1 tk őrölt kömény
    • 1 kk őrölt fekete bors
    • 1 ek pirospaprika

    A leves betéthez:

    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 4-5 ek finom liszt
    • csipet só

    Elkészítése:

    Egy fazékban a felolvasztott zsírban, megfonnyasztjuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a fokhagymát és a köményt. 1-2 percig pirítjuk, majd rátesszük a kockára vágott paprikát és paradicsomot. Pár perc párolás után, rátesszük a húst. Sózzuk, ételízesítőt adunk hozzá és hagyjuk zsírjára pirulni.

    Megszórjuk a pirospaprikával, felöntjük egy kevés vízzel és lassan pároljuk. Ha a hús félig megpuhult, beletesszük a zöldségeket és a burgonyát, majd felöntjük a kívánt mennyiségre és készre főzzük.

    Csipetkét, vagy kis galuskákat főzünk bele, a végén.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá